Innhold til sporingsfiler, dumpfiler og innstillingsfiler

Innhold og lagring av sporingsfiler

Sporingsfiler inneholder følgende informasjon om hendelser som oppstår under bruk av Kaspersky Safe Kids:

Sporingsfiler inneholder kun data som er nødvendig for å feilsøke programmet. Kaspersky bruker sporingsfiler til å undersøke hendelser i forbindelse med funksjonsfeil i Kaspersky Safe Kids.

Som standard er skrivefunksjonaliteten for sporingsfiler deaktivert. Du kan aktivere skrivefunksjonaliteten for sporingsfiler i det grafiske brukergrensesnittet til Kaspersky Safe Kids.

Sporingsfiler kan kun sendes til Kaspersky manuelt. Kaspersky Safe Kids sender ikke sporingsfiler til Kaspersky automatisk.

Du kan velge metode for å sende sporingsfiler til Kaspersky.

Før du sender sporingsfiler til Kaspersky, må du sjekke dataene i sporingsfilene du sender. Sporingsfilenes navn og plassering på datamaskinen er beskrevet i avsnittene under.

Viktig: Sporingsfiler kan inneholde konfidensielle data.

Ved å sende sporingsfiler til Kaspersky, gir du ditt samtykke til utlevering av data i sporingsfilene til Kaspersky, inkludert konfidensielle data, og samtykket også til overføringsmetoden.

Innholdet i sporingsfiler av typen install.log

Sporingsfiler av typen install.log inneholder informasjon om hendelser som oppstår under følgende prosesser:

Sporingsfiler av typen install.log kan inneholde serveradresser som programmets installasjonspakke har blitt nedlastet fra, fullstendige filnavn og installerte ikoner.

Sporingsfiler av typen install.log lagres i mappen /private/var/log.

Sporingsfiler av typen install.log lagres på datamaskinen din straks du installerer programmet, og slettes den første gangen du avslutter operativsystemet etter installasjonen.

Innhold i sporingfilene ksk_agent_<timestamp>.log og ksk_app_<timestamp>.log

Sporingfilene ksk_agent_<timestamp>.log og ksk_app_<timestamp>.log inneholder informasjon om hendelser som forekommer i det grafiske grensesnittet under følgende prosesser:

Sporingsfilen ksk_agent_<timestamp>.log kan inneholde følgende data:

Sporingsfilen ksk_app_<timestamp>.log kan inneholde følgende data:

Sporingsfilene ksk_agent_<timestamp>.log og ksk_app_<timestamp>.log er lagret i mappen ~/Library/Logs/Kaspersky Lab.

Sporingsfilene ksk_agent_<timestamp>.log og ksk_app_<timestamp>.log er lagret på datamaskinen fra det tidspunktet du aktiverte skriverfunksjonaliteten for sporingsfiler og slettes sammen med programmet.

Innholdet i sporingsfiler av typen ksk_daemon_<timestamp>.log

Sporingsfiler av typen ksk_daemon_<timestamp>.log inneholder informasjon om hendelser som oppstår under følgende prosesser:

Sporingsfiler av typen ksk_daemon_<timestamp>.log kan inneholde følgende data:

ksk_daemon_<timestamp>.log sporingsfiler er lagret i mappen /Library/Logs/Kaspersky Lab.

Sporingsfiler av typen ksk_daemon_<timestamp>.log lagres på datamaskinen din straks du aktiverer sporing, og slettes sammen med programmet.

Viktig: Hvis du vil forhindre at brukernavn og passord som brukes til å logge på webområder registreres i sporingsfiler, anbefales det å logge på nettsteder når skriverfunksjonaliteten for sporingsfiler er aktivert.

Om data i minnedumpfiler

Minnedumpfiler er nødvendig for å feilsøke programmet.

Dumpfiler inkluderer all informasjon som arbeidsminnet til programmets prosesser på det tidspunktet dumpfilene opprettes. Minnedumper kan inneholde konfidensiell informasjon, for eksempel:

Minnedumpfiler sendes ikke automatisk. Minnedumpfiler sendes kun til Kaspersky med ditt samtykke. Du kan se innholdet i minnedumpfiler før de sendes.

Ekstra filer

Kaspersky Safe Kids oppretter også ekstra innstillingsfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse filene kan inneholde informasjon som trengs for å kjøre programvaren: innstillinger, interne databaser og konfigurasjonsfiler.

Spesialister fra kundeservice kan be deg om å oppgi de ekstra filene for å korte ned tiden det tar å behandle forespørsler knyttet til feil i programvaren. Brukeren sender disse dataene manuelt etter forespørsel fra spesialisten fra kundeservice.

Når du sender de ekstra innstillingsfilene til kundeservice, godkjenner du å oppgi all data de inneholder samtykker til metoden som brukes for å sende dem. Før du sender disse filene, ber vi deg gjennomgå innholdet i dem.

Disse ekstra filene kan inneholde følgende informasjon: